Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Netradicinė pica
AUTORIUS:
Agnė
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
3 vienetai agurkų (rauginti, įdarui)
1 vienetas avokadų (įdarui)
2 valgomieji šaukštai cukraus
500 gramų kvietinių miltų
šiek tiek majonezo
0.7 stiklinės vandens (šiltas)
150 gramų pieno (įdarui)
200 gramų kiaulės šoninės (rūkyta, įdarui)
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 valgomasis šaukštas aliejaus
7 gramai mielių (sausos)
šiek tiek kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Iš nurodytų produktų paruošti mielinę tešlą, ja pakildinti. Pusę tešlos iškočioti pagal turimą kepimo formą. Ją įtiesti į formą. Kečupą sumaišyti su majonezu ir jais ištepti picos padą. Dėti sutarkuotą avokadą, supjaustytus agurkėlius, sutarkuotą sūrį ir mėsytę. Iškočioti likusią tešlos dalį ir ja uždengti picą. Įpjauti viršų, kad nesirinktų garai ir kepti apie 180° C laipsnių orkaitėje, maždaug 30-40 min.

Skanaus.

Netradicinė pica

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Iš nurodytų produktų paruošti mielinę tešlą, ja pakildinti. Pusę tešlos iškočioti pagal turimą kepimo formą. Ją įtiesti į formą. Kečupą sumaišyti su majonezu ir jais ištepti picos padą. Dėti sutarkuotą avokadą, supjaustytus agurkėlius, sutarkuotą sūrį ir mėsytę. Iškočioti likusią tešlos dalį ir ja uždengti picą. Įpjauti viršų, kad nesirinktų garai ir kepti apie 180° C laipsnių orkaitėje, maždaug 30-40 min.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Agnė

Komentarai


Daugiau receptų