Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Obuolbaronkės (su alumi)
AUTORIUS:
silvija
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai obuolių (dideli)
200 gramų miltai
100 mililitrų alaus (tamsus)
1 vienetas kiaušinių
1 sauja razinų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis cinamono
Papuošimui:
šiek tiek cukraus pudros
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Obuolius nebūtina nulupti, išimti sėklides bei supjaustyti griežinėliais - jų turi gautis apie 8-10.
2.
Į dubenį suberti miltus, kepimo miltelius, cinamoną, įmušti kiaušinį, supilti alų. Suberti susmulkintas razinas ir gerai išmaišyti. Turi gautis grietinės tirštumo tešla, jeigu ji per skysta, pridėti šiek tiek miltų.
3.
Obuolių griežinėlius apvolioti šioje tešloje ir kepti vartant. Iškepus nusausinti nuo riebalų ant popierinės servetėlės. Prieš patiekiant apibarstyti cukraus pudra. Skanaus.

Obuolbaronkės (su alumi)

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Papuošimui: Kepimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Obuolius nebūtina nulupti, išimti sėklides bei supjaustyti griežinėliais - jų turi gautis apie 8-10.

  2. Į dubenį suberti miltus, kepimo miltelius, cinamoną, įmušti kiaušinį, supilti alų. Suberti susmulkintas razinas ir gerai išmaišyti. Turi gautis grietinės tirštumo tešla, jeigu ji per skysta, pridėti šiek tiek miltų.

  3. Obuolių griežinėlius apvolioti šioje tešloje ir kepti vartant. Iškepus nusausinti nuo riebalų ant popierinės servetėlės. Prieš patiekiant apibarstyti cukraus pudra. Skanaus.

Receptą atsiuntė silvija

Komentarai


Daugiau receptų