Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Obuoliai karamelėje kiniškai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus
4 vienetai obuolių (rūgštoki)
šiek tiek sezamo sėklų (sėklos)
1 vienetas kiaušinių
120 gramų kvietinių miltų
8 valgomieji šaukštai vandens
šiek tiek aliejaus (žemės riešutų, arba kukurūzų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplautus ir nuluptus oubolius, pjaustykite į 4 dalis, išvalykite sėklalizdžius ir perpjaukite dar per pusę. Užpilkite citrinų sulčių ir gerai išmaišykite.
Iš likusių ingredientų ruošiama tešla.
Miltus išsijokite į dubenį. Įmaišykite kiaušinį ir vandenį, kol tešla įgaus blynelių tešlos konsistenciją. 15 min. palikite pastovėti, paskui įmaišykite 1 šaukštą aliejaus. Keptuvėje su išgaubtu dugnu arba gruzdintuvėje įkaitinkite aliejų. Obuolių gabaliukus panardinkite į tešlą ir iškart virkite 2-3 min,. kol truputį pasikeis jų spalva. Išimkite ir nuvarvinkite. Pasiruoškite dubenį su lediniu vandeniu. Keptuvėje įkaitinkite 6 šaukštus žemės riešutų arba kukurūzų aliejaus, jame nuolat maišydami ant vidutinės ugnies ištirpinkite cukrų. Vos tik cukrus išsilydys ir pasidarys šviesiai rusvos spalvos, sudėkite į jį visus obuolių gabalėlius. Užbarstykite sezanų sėklas, greitai išmaišykite, kad visi obuolių gabaliukai apsitrauktų karamele. Išdėliokite ant lėKikštės. Susėdus prie stalo, obuolių gabalėlius, pasmeigtus pagaliuku, reikia panardinti į vandenį ir valgyti.
Šio deserto paslaptis: obuolius reikia vienai dviems sekundėms įmerkti į ledinį vandenį, kad karamelės sluoksnis sukietėtų.

Obuoliai karamelėje kiniškai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nuplautus ir nuluptus oubolius, pjaustykite į 4 dalis, išvalykite sėklalizdžius ir perpjaukite dar per pusę. Užpilkite citrinų sulčių ir gerai išmaišykite.
Iš likusių ingredientų ruošiama tešla.
Miltus išsijokite į dubenį. Įmaišykite kiaušinį ir vandenį, kol tešla įgaus blynelių tešlos konsistenciją. 15 min. palikite pastovėti, paskui įmaišykite 1 šaukštą aliejaus. Keptuvėje su išgaubtu dugnu arba gruzdintuvėje įkaitinkite aliejų. Obuolių gabaliukus panardinkite į tešlą ir iškart virkite 2-3 min,. kol truputį pasikeis jų spalva. Išimkite ir nuvarvinkite. Pasiruoškite dubenį su lediniu vandeniu. Keptuvėje įkaitinkite 6 šaukštus žemės riešutų arba kukurūzų aliejaus, jame nuolat maišydami ant vidutinės ugnies ištirpinkite cukrų. Vos tik cukrus išsilydys ir pasidarys šviesiai rusvos spalvos, sudėkite į jį visus obuolių gabalėlius. Užbarstykite sezanų sėklas, greitai išmaišykite, kad visi obuolių gabaliukai apsitrauktų karamele. Išdėliokite ant lėKikštės. Susėdus prie stalo, obuolių gabalėlius, pasmeigtus pagaliuku, reikia panardinti į vandenį ir valgyti.
Šio deserto paslaptis: obuolius reikia vienai dviems sekundėms įmerkti į ledinį vandenį, kad karamelės sluoksnis sukietėtų.

Komentarai (8)


  • Rusne 2011-07-03 13:01

    niam.... niam...Esu valgiusi Kinu restorane ten man jie itin patiko.Gaminkite,dziaukites ir ragaukit. Skanaus :super2: :ok:


  • Kinieciu megeja 2010-11-29 23:19

    Mmmm.... skanu , kinu restorane valgiau , bet jau kaip salduuuuuuu :super:


  • Arvydas 2010-09-19 19:47

    8-| Skanu. :super:


  • Vaiwa 2010-08-22 20:56

    Nieko neišėjo x.x karamelė dar būdama gana tiršta atsiskyrė nuo aliejaus ir pradėjo svilti, tada sudėjau obuolius. Vietioj to,kad prei jų priliptų, karamelė susigumulavo į visokio dydžio gabalus... Ugnis buvo vidutinė, o dujinė skylė viena iš mažiausių.


  • Skopke 2010-07-05 18:26

    :-D :bloga: :[email protected]


  • (anonimas) 2010-06-13 19:40

    ragavus kinu restorane ten jie vadinasi silkiniai obuoliai mokejau 12 lt cia manau pigiau iseina! labai skanu :-)


  • Neringa 2010-03-26 12:50

    Mmm... Silkiniai vaisiai. :super: Tikrai skanu, neabejokit - gaminkit. Uztikrinu nenusivilsit. Liezuvi galima nusikasti %-) :-D


  • Troja 2010-03-21 20:58

    Labai skanu, tikrai verta gaminti. :-)


Daugiau receptų