Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Obuolienė kitaip
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas obuolių
300 mililitrų aviečių sulčių
300 gramų cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Obuolius nulupu ir supjaustau, pilu šviežias aviečių sultis ir ant labai mažos ugnies verdu apie 30 minučių.
2.
Dedu cukrų, gerai išmaišau ir dar lėtai kaitinu apie 10 minučių. Vartoju tuoj pat arba dedu į stiklainius ir sandariai uždarau žiemai.

Obuolienė kitaip

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Obuolius nulupu ir supjaustau, pilu šviežias aviečių sultis ir ant labai mažos ugnies verdu apie 30 minučių.

  2. Dedu cukrų, gerai išmaišau ir dar lėtai kaitinu apie 10 minučių. Vartoju tuoj pat arba dedu į stiklainius ir sandariai uždarau žiemai.

Receptą atsiuntė Rima

Komentarai


Daugiau receptų