Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Obuoliių pyragas
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 vienetai obuolių
4 vienetai kiaušinių
200 gramų miltai
50 mililitrų mineralinio vandens (arba vandens)
3 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių
3 valgomieji šaukštai kokosų drožlių
2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Obuolius nulupu, susmulkinu, išmaišau su kokosu ir maltomis avižomis, palieku 20 minučių.
2.
Kiaušinius išplaku su pudra ir mineraliniu vandeniu arba vandeniu. Abi mases sumaišau ir sijoju miltus, maišytus su kepimo milteliais.
3.
Kepimo formą tepu sviestu, pilu tešlą ir kepu apie 30 minučių, 160 C laipsnių kaitrumo orkaitėje.

Obuoliių pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Obuolius nulupu, susmulkinu, išmaišau su kokosu ir maltomis avižomis, palieku 20 minučių.

  2. Kiaušinius išplaku su pudra ir mineraliniu vandeniu arba vandeniu. Abi mases sumaišau ir sijoju miltus, maišytus su kepimo milteliais.

  3. Kepimo formą tepu sviestu, pilu tešlą ir kepu apie 30 minučių, 160 C laipsnių kaitrumo orkaitėje.

Receptą atsiuntė Rima

Komentarai


Daugiau receptų