Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Obuolinė duonelė
AUTORIUS:
Nastiušha
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
150 gramų cukraus
500 gramų obuolių
4 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
0.5 vieneto kepimo miltelių (pakelis)
2 vienetai vanilinio cukraus (pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Cukrų, cinamoną, vanilinį cukrų, kiaušinius, miltus su kepimo milteliais gerai sumaišykite.
Obuolius nulupkite, išėmusi sėklalizdžius supjaustykite mažais gabalėliais ir įmaišykite į tešlą.
Sukrėskite tešlą į riebalais išteptą kepimo formą (siauresnę su aukštais kraštais ar bet kokią kitokią), ir kepkite 40-45 min. iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Atvėsintą patiekite supjausčiusi trikampiais - kaip pyragą, arba riekelėmis - kaip duoną, kurią skanu valgyti su sviestu.
Patarimas: Jei obuoliai labai sultingi, užteks ir 400 g arba 2-3 didelių obuolių.
Skanaus!

Obuolinė duonelė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Cukrų, cinamoną, vanilinį cukrų, kiaušinius, miltus su kepimo milteliais gerai sumaišykite.
Obuolius nulupkite, išėmusi sėklalizdžius supjaustykite mažais gabalėliais ir įmaišykite į tešlą.
Sukrėskite tešlą į riebalais išteptą kepimo formą (siauresnę su aukštais kraštais ar bet kokią kitokią), ir kepkite 40-45 min. iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Atvėsintą patiekite supjausčiusi trikampiais - kaip pyragą, arba riekelėmis - kaip duoną, kurią skanu valgyti su sviestu.
Patarimas: Jei obuoliai labai sultingi, užteks ir 400 g arba 2-3 didelių obuolių.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Nastiušha

Komentarai


Daugiau receptų