Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Obuoliniai „Ežiukai“
AUTORIUS:
Nastiušha
INGREDIENTAI:
50 gramų cukraus
1.5 kilogramo obuolių
2 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
250 gramų varškės
2 valgomieji šaukštai aliejaus (augalinis)
1 vienetas kepimo miltelių (pakelis)
4 valgomieji šaukštai mineralinio vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuluptus obuolius supjaustykite labai mažais gabalėliais ir pašlakstykite citrinų sultimis.
Iš kitų produktų paruoškite tešlą ir įmaišykite į ją obuolius.
Skardą išklokite kepimo popieriumi, ant jos šaukštu formuokite tešlos kauburėlius, palikdama nemažus tarpus, nes kepami pyragėliai padidėja.
Kepkite 20 min. iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus.

Obuoliniai „Ežiukai“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nuluptus obuolius supjaustykite labai mažais gabalėliais ir pašlakstykite citrinų sultimis.
Iš kitų produktų paruoškite tešlą ir įmaišykite į ją obuolius.
Skardą išklokite kepimo popieriumi, ant jos šaukštu formuokite tešlos kauburėlius, palikdama nemažus tarpus, nes kepami pyragėliai padidėja.
Kepkite 20 min. iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Nastiušha

Komentarai


Daugiau receptų