Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Obuoliniai trupiniai
AUTORIUS:
Renata
INGREDIENTAI:
50 gramų avižų (košė)
2.5 valgomojo šaukšto cukraus pudros
4 vienetai obuolių
100 gramų kvietinių miltų
2 valgomieji šaukštai vandens
50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius, supjaustykite plonomis skiltelėmis ir sudėkite į kepimo indą.
Apibarstykite cukraus pudra ir apipilkite 2 šaukštais verdančio vandens.
Viename dubenyje sumaišykite miltus, likusią cukraus pudrą ir avižas.
Pridėkite sviesto ir sutrinkite, kad gautumėte trupinių masę.
Gautus trupinius užberkite ant obuolių ir kepkite apie 40-45 min., kol trupiniai įgauna auksinį atspalvį.
Patiekite su plakta grietinėle, skystu pudingu ar kitokiu Jūsų mėgstamu kremu.
Skanaus!

Obuoliniai trupiniai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius, supjaustykite plonomis skiltelėmis ir sudėkite į kepimo indą.
Apibarstykite cukraus pudra ir apipilkite 2 šaukštais verdančio vandens.
Viename dubenyje sumaišykite miltus, likusią cukraus pudrą ir avižas.
Pridėkite sviesto ir sutrinkite, kad gautumėte trupinių masę.
Gautus trupinius užberkite ant obuolių ir kepkite apie 40-45 min., kol trupiniai įgauna auksinį atspalvį.
Patiekite su plakta grietinėle, skystu pudingu ar kitokiu Jūsų mėgstamu kremu.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Renata

Komentarai (2)


  • Karina 2014-07-31 18:45

    ZIAURIAI SKANU! ;O sveikuolai, pirmyn i virtuve :D


  • Evelina, 15m 2014-07-31 18:40

    tikrai skanus receptas, priminė grūzdintus javainius :) dar dadėjau į trupinių tešla šaukštelį cukraus, tai pakankamai saldu buvo :) Siūlau pabandyt su liesu jogurtu, pasaka...


Daugiau receptų