
Obuolių ir cukinijų pagardas
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 kilogramas | cukinijos |
1 kilogramas | obuolių |
1 žiupsnelis | jūros druskos |
2 valgomieji šaukštai | grūdėtųjų garstyčių |
1 arbatinis šaukštelis | maltos saldžiosios paprikos |
2 arbatiniai šaukšteliai | maltų kmynų |
1 arbatinis šaukštelis | maltos aitriosios paprikos |
2 arbatiniai šaukšteliai | maltos ciberžolės |
250 mililitrų | obuolių acto |
1 valgomasis šaukštas | druskos |
500 gramų | dansukker uogienių cukraus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Paruoštus obuolius ir cukinijas sudėkite į dubenį ir pabarstykite druska, kad cukinijos labiau suminkštėtų. Įkaitinkite didelį, gilų puodą, įpilkite aliejaus, pakepinkite visus prieskonius, kol jie pagels ir pasklis aromatas (apie 2–4 minutes). Suberkite obuolius ir cukinijas į puodą su prieskoniais, supilkite obuolių actą ir cukrų uogienėms. Išmaišykite ir lėtai virkite apie 25–30 minučių. Paragaukite, jei reikia, įdėkite dar maltos aitriosios paprikos ar druskos. Jei susidaro putų, jas nugriebkite. Palikite aušti maždaug 10 minučių. Supilkite į šiltus, kruopščiai išplautus stiklainius ir uždarykite.
Obuolių ir cukinijų pagardas
dansukker
(
)
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
- Cukinijos, 1 kilogramas
- Obuoliai, 1 kilogramas
- Jūros druska, 1 žiupsnelis
- Grūdėtosios garstyčios, 2 valgomieji šaukštai
- Malta saldžioji paprika, 1 arbatinis šaukštelis
- Malti kmynai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Malta aitrioji paprika, 1 arbatinis šaukštelis
- Malta ciberžolė, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Obuolių actas, 250 mililitrų
- Druska, 1 valgomasis šaukštas
- Dansukker uogienių cukrus, 500 gramų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Paruoštus obuolius ir cukinijas sudėkite į dubenį ir pabarstykite druska, kad cukinijos labiau suminkštėtų. Įkaitinkite didelį, gilų puodą, įpilkite aliejaus, pakepinkite visus prieskonius, kol jie pagels ir pasklis aromatas (apie 2–4 minutes). Suberkite obuolius ir cukinijas į puodą su prieskoniais, supilkite obuolių actą ir cukrų uogienėms. Išmaišykite ir lėtai virkite apie 25–30 minučių. Paragaukite, jei reikia, įdėkite dar maltos aitriosios paprikos ar druskos. Jei susidaro putų, jas nugriebkite. Palikite aušti maždaug 10 minučių. Supilkite į šiltus, kruopščiai išplautus stiklainius ir uždarykite.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai