Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Obuolių ir morkų pyragas
AUTORIUS:
http://forelle.blogas.lt
INGREDIENTAI:
1.5 arbatinio šaukštelio cinamono
177 gramai cukraus (rudasis)
0.25 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių (malti)
0.5 kilogramo morkų
0.25 arbatinio šaukštelio muskato
0.5 kilogramo obuolių
3 vienetai kiaušinių
237 gramai kvietinių miltų
237 gramai kvietinių miltų (rupūs)
0.5 stiklinės aliejaus
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viename inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir prieskonius.
Morkas sutarkuoti smulkia burokine tarka, o obuolius stambia.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti aliejų ir dar kartą gerai išplakti.
Supilti sausus produktus ir išmaišyti.
Sudėti tarkuotus obuolius bei morkas ir atsargiai išmaišyti.
Sukrėsti tešlą į sviestu pateptą kepimo formą ir kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 30-40 minučių.
Skanaus.

Obuolių ir morkų pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Viename inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir prieskonius.
Morkas sutarkuoti smulkia burokine tarka, o obuolius stambia.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti aliejų ir dar kartą gerai išplakti.
Supilti sausus produktus ir išmaišyti.
Sudėti tarkuotus obuolius bei morkas ir atsargiai išmaišyti.
Sukrėsti tešlą į sviestu pateptą kepimo formą ir kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 30-40 minučių.
Skanaus.

Receptą atsiuntė http://forelle.blogas.lt

Komentarai (14)


  • Danguolė 2019-09-13 20:30

    Labai ačiū už šį receptą,viskas pavyko ir buvo labai skanus ,nespėjo net atvėst, kaip buvo suvalgytas!


  • Rusnė 2016-01-20 18:33

    Labai skanu


  • rosita 2012-12-07 19:50

    jo jo tikrai keistas receptas,,,,,bet vistiek as bandysiu kepti ,nes man morkos ir obuoliai labai patinka,,,,,,,,,,,


  • jo 2012-12-05 18:55

    burokine tarka ir stambi tarka tai lygiai tas pats.


  • zoja 2011-07-18 00:23

    ne gi nematote,kad zmogus norejo pasityciot is visu,del to parase belekoki recepta is lempos.kur matet kad kas svertu tokiais gramais ,ir keptu tokiam karti bei tokiu laiku pyraga?


  • supykes 2010-12-18 21:22

    MESLO KRUVA DIDELE O NE PYRAGAS


  • Ramunas ir Rasa 2010-12-18 21:10

    Na kazkas siame recepte ne taip( mazi expertai ).Isores isvaizda gan nepriekaistinga(80 min) bet vidus tikrai toli nuo geros kokybes,pasimegavom plutele .ir nelabai likome suzaveti ir patenkinti.Tad rekomenduojame nebandyti ir nekepti ,sutaupysite laiko ir pinigeliu. na tai gal buvo tik reklama blogas.lt su situo nevykusiu receptu atkreipi zmoniu demesi ... sprest jum


  • pantera 2010-09-03 09:55

    Iš nuotraukos atrodo skaniai, bet kepti nebandžiau, nes, kaip matau daugumai nesigavo %-) . Perskaičiau gaminimo eigą ir nesuprantu kaip gali nesudegti pyragas kepamas 1800 laipsnių karštyje %-) , na nebent kaip rašo kepti reikia 3 min. :-D, bet 40 min. :bloga: ... Ir išvis labai jau ,,tiksliai" nurodytas kepimo laikas 3-40min :-D :-D :-D


  • varguolis 2010-05-05 17:13

    Niekas nesigavo nu ir receptas o jau produktu kiekiai juokingi :bloga: pagalvojus NEGAISKIT LAIKO NIEKAS IR NEGADINKIT PRODUKTU ;-)


  • prasta šeimininkė 2010-05-01 15:22

    Gal kas gali duot patarimą- kaip pasvert miltų būtent 237gr? arba cukraus 177gr? Ojeigu įdėsiu 179gr?
    Tai gal jums dėl to ir nepavyko,gal miltų įdėjot netiksliai,a?


Daugiau receptų