
šiek tiek | cukraus pudros |
šiek tiek | migdolų (sauja) |
5 vienetai | lazanijos lakštų (lakštai) |
1 puodelis pieno;
3 kiaušinių tryniai;
50 g cukraus;
30 g miltų;
1 a.š. vanilės ekstrakto.
Obuolių įdaras:
4 vidutiniai ar dideli obuoliai;
1/3 puodelio cukraus;
¼ puodelio vandens;
1 š. maltų migdolų;
Saujelė razinų;
½ a.š. cinamono;
½ a.š. malto muskato;
Žiupsnelis maltų gvazdikėlių;
Pudingui išplakti trynius su cukrumi. Suberti miltus ir dar kartą gerai išplakti. Pieną užvirinti, supilti į trynių masę ir išsukti. Dėti ant silpnos ugnies, užvirinti ir maišant dar pavirti 1-2 minutes kol sutirštės. Atšaldyti.
Nuluptus obuolius supjaustyti plonais griežinėliais. Sudėti į puodą, užpilti vandeniu, cukrumi ir virti kol suminkštės (apie 10 minučių). Atšaldžius sumaišyti su prieskoniais, razinomis ir maltais migdolais.
Lazanijos lakštus apvirti. Nedideliame sviestu išteptame kepimo inde dėti lazanijos lakštą, obuolių įdaro, paskleisti pudingo, vėl lakštas, obuoliai, pudingas. Paskutinis sluoksnis turi būti buolių su pudingu. Pabarstyti migdolų drožlėmis ir kepti 160-170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių. Prieš tiekiant apibarstyti cukraus pudra.
Obuolių lazanija su migdolų gaidele

- Cukraus pudra
- Migdolai, sauja
- Lazanijos lakštai, lakštai, 5 vienetai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Pudingui:
1 puodelis pieno;
3 kiaušinių tryniai;
50 g cukraus;
30 g miltų;
1 a.š. vanilės ekstrakto.
Obuolių įdaras:
4 vidutiniai ar dideli obuoliai;
1/3 puodelio cukraus;
¼ puodelio vandens;
1 š. maltų migdolų;
Saujelė razinų;
½ a.š. cinamono;
½ a.š. malto muskato;
Žiupsnelis maltų gvazdikėlių;
Pudingui išplakti trynius su cukrumi. Suberti miltus ir dar kartą gerai išplakti. Pieną užvirinti, supilti į trynių masę ir išsukti. Dėti ant silpnos ugnies, užvirinti ir maišant dar pavirti 1-2 minutes kol sutirštės. Atšaldyti.
Nuluptus obuolius supjaustyti plonais griežinėliais. Sudėti į puodą, užpilti vandeniu, cukrumi ir virti kol suminkštės (apie 10 minučių). Atšaldžius sumaišyti su prieskoniais, razinomis ir maltais migdolais.
Lazanijos lakštus apvirti. Nedideliame sviestu išteptame kepimo inde dėti lazanijos lakštą, obuolių įdaro, paskleisti pudingo, vėl lakštas, obuoliai, pudingas. Paskutinis sluoksnis turi būti buolių su pudingu. Pabarstyti migdolų drožlėmis ir kepti 160-170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių. Prieš tiekiant apibarstyti cukraus pudra.
Komentarai (9)
skaniai atrodo :super: as manau kad cia ne lazanija o visas pyragas ;-) reikes ka nors pabandyt nes labai seile tysta :super:
lazanija :DDDD makaronu lakstai ne lazanija...
skaniai atrodo reikia pasigaminti :super:
parduotuveje prie makaronu buna ir lazanijos lakstai ;)
:-)
Labai skanus patiekalas ta recepta jau zinau senai tik nedekit razinu tai dar skaniau... :-) :-) :-)
labai skanus patiekalas tikrai pasigaminkit as ta recepta jau seniau zinojau bet tik nedekit razinu tai isvis skanu... ;)*~ :-) :-) :-)
viliojanciai atrodo
kurn tos lazanijos gauti?
skaniai atrodo :super: