Obuolius nulupti, supjaustyti kubeliais užpilti cukrumi, 1 šaukšteliu vanilinio
cukraus, cinamonu.
Skardą ištepti sviestu ir iškloti kambario temperatūros bemiele tešla.
Ant jos suberti obuolius.
Tuomet iš likusių ingredientų padaryti pakankamai skystą, bet ne per daug skystą tešlą (maždaug blynų tešlos skystumo) ir užpilti ją ant obuolių.
kepti 200 laipsnių temperatūroje apie 45 min.
Pateikti su ledais karštą arba jau atvėsusį (tuomet jis geriau pjaustosi).
Skanaus.

Obuolių pyragas iš trapios ir netrapios tešlos
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamono |
0.5 stiklinės | cukraus ((obuoliams apibarstyti)) |
5 valgomieji šaukštai | cukraus ((tešlai)) |
6 vienetai | obuolių |
2 vienetai | kiaušinių |
0.85 stiklinės | kvietinių miltų |
1 stiklinė | jogurto |
šiek tiek | sviesto |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo miltelių |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinio cukraus |
300 gramų | sluoksniuotos tešlos (bemielė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolių pyragas iš trapios ir netrapios tešlos
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Cukrus, (obuoliams apibarstyti), 0.5 stiklinės
- Cukrus, (tešlai), 5 valgomieji šaukštai
- Obuoliai, 6 vienetai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 9/10 stiklinės
- Jogurtas, 1 stiklinė
- Sviestas
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Sluoksniuota tešla, bemielė, 300 gramų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupti, supjaustyti kubeliais užpilti cukrumi, 1 šaukšteliu vanilinio
cukraus, cinamonu.
Skardą ištepti sviestu ir iškloti kambario temperatūros bemiele tešla.
Ant jos suberti obuolius.
Tuomet iš likusių ingredientų padaryti pakankamai skystą, bet ne per daug skystą tešlą (maždaug blynų tešlos skystumo) ir užpilti ją ant obuolių.
kepti 200 laipsnių temperatūroje apie 45 min.
Pateikti su ledais karštą arba jau atvėsusį (tuomet jis geriau pjaustosi).
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
puikus piragas ir greitai , jiau valgau :-D :super: