Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų temperatūros.
Sumaišykite cukrų, vanilinį cukrų, druską su manais, miltais ir kepimo milteliais. Į sausus produktus įmaišykite pasukas ir kiaušinius.
Tešlą palikite pastovėti 15-25 minutes.
Po to į tešlą įmaišykite sutarkuotą obuolį.
Kepkite 40 minučių.
Iškepusį ir šiek tiek pravėsusį pyragą ištepkite ištirpintu šokoladu.

Obuolių pyragas su šokolado glaistu
Paruošimo laikas:
Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | cukraus |
1 vienetas | obuolių (dideli) |
3 vienetai | kiaušinių |
0.5 stiklinės | kvietinių miltų |
1 stiklinė | manų kruopų |
85 gramai | juodojo šokolado |
šiek tiek | druskos |
8 gramai | kepimo miltelių |
10 gramų | vanilinio cukraus |
1.5 stiklinės | pasukų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Obuolių pyragas su šokolado glaistu
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Cukrus, 1 stiklinė
- Obuoliai, dideli, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
- Manų kruopos, 1 stiklinė
- Šokoladas, juodasis, 85 gramai
- Druska
- Kepimo milteliai, 8 gramai
- Vanilinis cukrus, 10 gramų
- Pasukos, 1.5 stiklinės
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų temperatūros.
Sumaišykite cukrų, vanilinį cukrų, druską su manais, miltais ir kepimo milteliais. Į sausus produktus įmaišykite pasukas ir kiaušinius.
Tešlą palikite pastovėti 15-25 minutes.
Po to į tešlą įmaišykite sutarkuotą obuolį.
Kepkite 40 minučių.
Iškepusį ir šiek tiek pravėsusį pyragą ištepkite ištirpintu šokoladu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai