Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Obuolių pyragas su varške
AUTORIUS:
Diana
INGREDIENTAI:
100 gramų cukraus (įdarui)
100 gramų cukraus (tešlai)
3 vienetai obuolių
350 gramų kvietinių miltų (tešlai)
200 mililitrų grietinėlės (įdarui)
400 gramų varškės (įdarui)
150 gramų sviesto (tešlai)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (tešlai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kambario temperatūros sviestą sumaišyti su cukrumi, supilti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Tešla tampa labai biri. Ją suberiame į formą.

Sumaišyti varškę su grietinėle ir cukrumi, bet nesuplakti mikseriu. Gaunasi kremo purumo masė. Ją supilti ant formoje esančio pagrindo.
Ant viršaus burokine tarka sutarkuoti vidutinio didumo obuolius ir pašauti i orkaite.
Kepti 175 laipsnių (pagal Celsijų) temperatūroje 35-40min.
Valgyti atvėsusį.

Obuolių pyragas su varške

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kambario temperatūros sviestą sumaišyti su cukrumi, supilti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Tešla tampa labai biri. Ją suberiame į formą.

Sumaišyti varškę su grietinėle ir cukrumi, bet nesuplakti mikseriu. Gaunasi kremo purumo masė. Ją supilti ant formoje esančio pagrindo.
Ant viršaus burokine tarka sutarkuoti vidutinio didumo obuolius ir pašauti i orkaite.
Kepti 175 laipsnių (pagal Celsijų) temperatūroje 35-40min.
Valgyti atvėsusį.

Receptą atsiuntė Diana

Komentarai (3)


  • virga 2014-11-12 20:59

    Manau per storas sluoksnis obuoliu gali buti.


  • Vilmux;D 2013-10-11 22:09

    O kodel kaip obuolius supjaustai taip jie man neiskepa?


  • edita 2012-11-17 22:43

    h0 22222222222222222


Daugiau receptų