Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Obuolių pyragas su varške
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 lapai tešlos
200 gramų varškės
100 gramų grietinės
2 vienetai kiaušinių
1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
4 valgomieji šaukštai cukraus
1 vienetas citrinų
100 gramų baltojo šokolado
1 sauja džiovintų greipfrutų
2 valgomieji šaukštai krakmolo
1 valgomasis šaukštas miltai
1 kilogramas obuolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Atšildyta tešla iškloti torto formą.

Obuolius nulupti, supjaustyti riekelėmis, apšlakstyti citrina.

Kiaušinius suplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi.

Varškę sumaišyti su grietine.

Grietinės ir varškės masę sumaišyti su kiaušinių mase, supilti miltus su krakmolu ir vėl išmaišyti. Pilti į tortinę: obuolių, kremo, vėl obuolių ir vėl kremo.
2.
Dėti į iki 180°C temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti apie 50 min.

Aptarkuoti dar karštą baltu šokoladu ir džiovintais greipfrutais. Valgyti atšaldytą.

Obuolių pyragas su varške

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Atšildyta tešla iškloti torto formą.

    Obuolius nulupti, supjaustyti riekelėmis, apšlakstyti citrina.

    Kiaušinius suplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi.

    Varškę sumaišyti su grietine.

    Grietinės ir varškės masę sumaišyti su kiaušinių mase, supilti miltus su krakmolu ir vėl išmaišyti. Pilti į tortinę: obuolių, kremo, vėl obuolių ir vėl kremo.

  2. Dėti į iki 180°C temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti apie 50 min.

    Aptarkuoti dar karštą baltu šokoladu ir džiovintais greipfrutais. Valgyti atšaldytą.

Receptą atsiuntė Regina

Komentarai


Daugiau receptų