Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Obuolių sausainiai
AUTORIUS:
Martyna
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas apelsinų (žievelės, tarkuotos)
180 gramų cukraus
110 gramų margarino (arba aliejus)
2 vienetai obuolių
1 vienetas kiaušinių
300 gramų kvietinių miltų
120 mililitrų grietinės (30 proc. riebumo)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Kiaušinius išplakite su cukrumi.
Įmaišykite grietinę, aliejų arba lydytą margariną, apelsino žievelę, kepimo miltelius ir miltus.
Po to sutarkuokite obuolius arba supjaustykite mažais kubeliais ir įmaišykite į tešlą.
Su šaukštu išdėliokite sausainius ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Kepkite 15-20 minučių 180° C orkaitėje.

Obuolių sausainiai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaušinius išplakite su cukrumi.
Įmaišykite grietinę, aliejų arba lydytą margariną, apelsino žievelę, kepimo miltelius ir miltus.
Po to sutarkuokite obuolius arba supjaustykite mažais kubeliais ir įmaišykite į tešlą.
Su šaukštu išdėliokite sausainius ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Kepkite 15-20 minučių 180° C orkaitėje.

Receptą atsiuntė Martyna

Komentarai


Daugiau receptų