Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Obuolių sklindžiai
AUTORIUS:
Aliona
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Autorius apie receptą: Lengvi, purūs ir švelnaus skonio sklindžiai su obuoliais - tai puikūs pusryčiai. Lengvi, purūs ir švelnaus skonio sklindžiai su obuoliais - tai puikūs pusryčiai. Aliona
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 stiklinės pieno
1 stiklinė miltai
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas obuolių
1 valgomasis šaukštas cukraus
0.5 arbatinio šaukštelio sodos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinį išplakti su cukrumi, plakdant po truputį supilti pieną.
2.
Obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius, sutarkuoti.
3.
Obuolius dėti į tešlą. Įberti sodos ir miltų, viską gerai išmaišyti.
4.
Keptuvę gerai įkaitinti, įpilti aliejaus. Šaukštu įpilti plonyčių tešlos skrituliukų ir kepkite apie 1 - 2 minutes. Apversti ir kepti dar 2 minutes. Patiekti su uogiene. Skanaus.

Obuolių sklindžiai

Recepto autorius: Lengvi, purūs ir švelnaus skonio sklindžiai su obuoliais - tai puikūs pusryčiai. Aliona
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaušinį išplakti su cukrumi, plakdant po truputį supilti pieną.

  2. Obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius, sutarkuoti.

  3. Obuolius dėti į tešlą. Įberti sodos ir miltų, viską gerai išmaišyti.

  4. Keptuvę gerai įkaitinti, įpilti aliejaus. Šaukštu įpilti plonyčių tešlos skrituliukų ir kepkite apie 1 - 2 minutes. Apversti ir kepti dar 2 minutes. Patiekti su uogiene. Skanaus.

Receptą atsiuntė Aliona

Komentarai


Daugiau receptų