Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Obuolių suflė
AUTORIUS:
Agnė
INGREDIENTAI:
šiek tiek cinamono
100 gramų cukraus
500 gramų obuolių
2 vienetai kiaušinių
4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
50 gramų sviesto
šiek tiek vanilinio cukraus
šiek tiek citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pirmiausia pakepiname svieste džiūvėsėlius ir sumaišykite juos su tarkuotais obuoliais, kiaušinių tryniais, cukrumi, vaniliniu cukrumi, cinamonu bei tarkuota citrinos žievele.
Tuomet palengva maišant sudedame išplaktus baltymus.
Paruoštą masę sudedame į sviestu išteptas formeles ir kepame pusę valandos 120 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Skanaus.

Obuolių suflė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pirmiausia pakepiname svieste džiūvėsėlius ir sumaišykite juos su tarkuotais obuoliais, kiaušinių tryniais, cukrumi, vaniliniu cukrumi, cinamonu bei tarkuota citrinos žievele.
Tuomet palengva maišant sudedame išplaktus baltymus.
Paruoštą masę sudedame į sviestu išteptas formeles ir kepame pusę valandos 120 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Agnė

Komentarai (2)


  • Ašen 2012-03-29 20:49

    O kažin ar popierinėse keksiukų formelėse galima būtų kepti?


  • g....... 2011-11-13 13:06

    ar isejo skainiai ? :-)


Daugiau receptų