Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Obuoliuotis "Diena - naktis"
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų kefyro
1 arbatinis šaukštelis sodos
2 vienetai kiaušinių
1 stiklinė cukraus
šiek tiek miltai
4 vienetai obuolių
šiek tiek cinamono
2 valgomieji šaukštai kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Obuolius nulupti ir supjaustyti skiltelėmis. Apiberti cinamonu.
2.
Sodą sumaišyti su kefyru, ir leisti "užputoti". Kaiušinius išplakti su cukrumi, supilti kefyrą, berti miltus.
3.
Tešlą padalinti pusiau. Į vieną dalį suberti kakavą ir išmaišyti.
4.
Kepimo formą iškloti popieriumi. Pilti kakavinę masę, tada sudėti obuolius ir užpilti šviesia mase.
5.
Kepti iki 180 °C temp. orkaitėje. Ar iškepęs tikrinti mediniu pagaliuku. Skanaus!

Obuoliuotis "Diena - naktis"

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Obuolius nulupti ir supjaustyti skiltelėmis. Apiberti cinamonu.

  2. Sodą sumaišyti su kefyru, ir leisti "užputoti". Kaiušinius išplakti su cukrumi, supilti kefyrą, berti miltus.

  3. Tešlą padalinti pusiau. Į vieną dalį suberti kakavą ir išmaišyti.

  4. Kepimo formą iškloti popieriumi. Pilti kakavinę masę, tada sudėti obuolius ir užpilti šviesia mase.

  5. Kepti iki 180 °C temp. orkaitėje. Ar iškepęs tikrinti mediniu pagaliuku. Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė

Komentarai (5)


  • Agnė 2015-11-18 13:55

    Miltų dėti tieik, kad tešla būtų grietinės tirštumo (jų kiekis labai priklauso nuo kiaušinių dydžio).


  • nijole 2015-11-06 00:51

    Prasome parasyti kiek deti miltu


  • Agnė 2015-11-02 15:00

    miltų tiek, kad tešla būtų grietinės tirštumo.


  • nijole 2015-11-01 18:13

    ar miltu 1stikline ar cukraus


  • Loreta 2015-10-31 15:36

    O kiek deti miltu ;)


Daugiau receptų