Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Omletas su bulvėmis
AUTORIUS:
Ugnė
INGREDIENTAI:
2 vienetai bulvių
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek petražolių (smulkintos)
1 vienetas svogūnų
4 vienetai kiaušinių
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskusti ir supjaustyti plonomis riekelėmis.
Keptuvėje įkaitinti šiek tiek aliejaus ir apkepinti jame smulkintą svogūną, česnaką ir bulves, kol bulves gražiai apskrunda.
Tuomet pagardinti druska, pipirais bei petražolėmis ir tolygiai paskleisti per visą keptuvę.
Ant viršaus supilti išplaktus kiaušinius ir nemaišant gerai apkepti.
Apkepus vienai pusei keptuvę uždengti lėkšte ir apversti keptuvę, kad omletas persikeltų ant lėkštės.
Tuomet dėti omletą atgal į keptuvę neapkepta puse žemyn ir apkepinti.
Omletui gerai apkepus dėkite į lėkštę ir skanaus!
Nenusiminkite jei omletas subyrėjo - jis vistiek pasižymi tuo pačiu puikiu skoniu.

Omletas su bulvėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Bulves nuskusti ir supjaustyti plonomis riekelėmis.
Keptuvėje įkaitinti šiek tiek aliejaus ir apkepinti jame smulkintą svogūną, česnaką ir bulves, kol bulves gražiai apskrunda.
Tuomet pagardinti druska, pipirais bei petražolėmis ir tolygiai paskleisti per visą keptuvę.
Ant viršaus supilti išplaktus kiaušinius ir nemaišant gerai apkepti.
Apkepus vienai pusei keptuvę uždengti lėkšte ir apversti keptuvę, kad omletas persikeltų ant lėkštės.
Tuomet dėti omletą atgal į keptuvę neapkepta puse žemyn ir apkepinti.
Omletui gerai apkepus dėkite į lėkštę ir skanaus!
Nenusiminkite jei omletas subyrėjo - jis vistiek pasižymi tuo pačiu puikiu skoniu.

Receptą atsiuntė Ugnė

Komentarai


Daugiau receptų