Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Orkaitėje keptas plovas
AUTORIUS:
Rita
Porcijų skaičius: 6
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų veršienos
500 gramų ryžių
2 vienetai svogūnų
2 vienetai morkų
1 česnakų
5 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Veršieną supjaustome nedideliais gabaliukais ir subarstę prieskoniais palaikome apie 30 min.
Apkepiname mėsą keptuvėje ir sudedame į troškinimo indą.
Toliau apkepiname morkas su svogūnais ir sudedame ant mėsos.
2.
Uždedame pomidorų padažą, supilame nuplautus ryžius ir užpilame verdančio vandenio tiek, kad per du pirštus būtų virš ryžių.
Šauname į įkaitintą orkaitę, po pusės valandos į ryžius susmaigstome česnako skilteles ir dar apie pusę valandos patroškiname.
Skanaus.

Orkaitėje keptas plovas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Veršieną supjaustome nedideliais gabaliukais ir subarstę prieskoniais palaikome apie 30 min.
    Apkepiname mėsą keptuvėje ir sudedame į troškinimo indą.
    Toliau apkepiname morkas su svogūnais ir sudedame ant mėsos.

  2. Uždedame pomidorų padažą, supilame nuplautus ryžius ir užpilame verdančio vandenio tiek, kad per du pirštus būtų virš ryžių.
    Šauname į įkaitintą orkaitę, po pusės valandos į ryžius susmaigstome česnako skilteles ir dar apie pusę valandos patroškiname.
    Skanaus.

Receptą atsiuntė Rita

Komentarai (17)


  • Daiva 2017-08-22 21:38

    Kas liečia dėl ryžių,dėkite plikytus,tikrai neištš


  • Plovas 2017-03-25 18:41

    Čia ne joks plovas,o ryžių košė


  • margo 2015-09-14 10:05

    as plova verdu greitpuodi,labai skanus gaunasi.


  • Zosytė 2014-03-06 13:56

    kokia temperatūra turi būt ?????


  • (anonimas) 2011-12-29 13:53

    Labai paprasta ir skanu,o del ryziu taigi aiskiai parasyta,supilame nuplautus ryziu,taigi apie virima nieko neraso,tai kam dar klausinet?


  • Ignas 2011-12-03 22:37

    labai skanu :-) sveciai liko suzaveti :super:


  • reda 2011-03-30 15:03

    Labai skanu :super:


  • VAIDA 2011-03-15 15:27

    O ryžius apkepti reikia jau išvirtus ar ne? ;o


  • re 2011-01-22 19:18

    Dekui uz recepta. :super2:


  • Erika 2010-10-18 17:07

    O ant keliu laipsniu orkaiteje troskinti?


Daugiau receptų