Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Orkaitėje keptas viščiukas
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 stiklinė vištiena ((viščiukas))
1 galva česnakų
1 pundelis petražolių
1 sauja čiobrelių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai (juodieji)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Viščiuką įtrinti trinto česnako, druskos, pipirų, petražolių ir čiobrelių mišiniu ir virvele viščiuką surišti (estetiškai atrodys gražiau, o pati mėsa bus sultingesnė). Marinuoti 12 valandų. Kepti apie valandą laiko 200°C temp. orkaitėje ant grotelių (apačioje grotelių palikite kepimo skardą išklotą popieriumi, susidariusioms sultims nubėgti).

Orkaitėje keptas viščiukas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Viščiuką įtrinti trinto česnako, druskos, pipirų, petražolių ir čiobrelių mišiniu ir virvele viščiuką surišti (estetiškai atrodys gražiau, o pati mėsa bus sultingesnė). Marinuoti 12 valandų. Kepti apie valandą laiko 200°C temp. orkaitėje ant grotelių (apačioje grotelių palikite kepimo skardą išklotą popieriumi, susidariusioms sultims nubėgti).

Receptą atsiuntė Miglė

Komentarai (3)


  • Jekaterina 2017-12-13 18:14

    Ar visciuka viniojote i folija ar tiesiog neviniota dejote i skarda?


  • Ilona 2014-12-17 20:18

    Tai gal kazkam akinuku reik :)


  • Egle 2014-12-02 07:44

    pagal ingredientus pats visciukas visai ir nebutinas ;)


Daugiau receptų