Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Padažas keptiems koldūnams
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek krapų (švieži, pundelis)
šiek tiek svogūnų (laiškai, pundelis)
2 valgomieji šaukštai majonezo
1 valgomasis šaukštas grietinės
šiek tiek sūris (gabaliukas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iškeptus koldūnus sudėjus į dubenį, būtinai uždengti, leisti atvėsti. Užtarkuoti sūrį, sudėti svogūnus su krapais, grietine, majonezu ir viską sumaišyti. Pašildyti orkaitėje (mikrobangėje).

Padažas keptiems koldūnams

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Iškeptus koldūnus sudėjus į dubenį, būtinai uždengti, leisti atvėsti. Užtarkuoti sūrį, sudėti svogūnus su krapais, grietine, majonezu ir viską sumaišyti. Pašildyti orkaitėje (mikrobangėje).

Komentarai (6)


  • ignas 2017-02-19 14:07

    Labai skanus padazas net pirstus apsilaizyti galima


  • Alma 2016-02-28 15:15

    Geras


  • Yo 2016-01-27 15:14

    Labai skanu ir labai tinka!


  • Eimante 2013-10-07 14:59

    Labai skanus padazas, kaip tik keptiems koldunams :), siulau ir kitiem pabandyti :super:


  • reindzeris 2012-11-01 21:22

    nuostabus. Mes su seima valgom ji be nieko, saukstais. Todel ir esame kiek patuke ! : )))) :super:


  • lola 2010-07-31 12:13

    Niam niakas %-)


Daugiau receptų