Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Padažas su raugintais agurkais
AUTORIUS:
Marija
INGREDIENTAI:
2 vienetai agurkų (rauginti)
3 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek krapų
1 vienetas svogūnų
šiek tiek svogūnų (laiškai)
2 vienetai kiaušinių (virti)
4 valgomieji šaukštai majonezo
2 valgomieji šaukštai grietinės
0.5 vieneto sultinio (kubeliais, grybų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinių baltymus, svogūną ir agurkus labai smulkiai supjaustyti. Viską sumaišyti su grietine ir majonezu.
Česnakus išspausti, žalumynus supjaustyti smulkiai ir taip pat įmaišyti į padažą.
Tada įpilti vieną šaukštą raugintų agurkų sūdymo, pusę sutrinto grybų sultinio kubelio, pipirus. Gerai išmaišyti.
Šis padažas tinka prie žuvies, daržovių, koldūnų ir t. t.

Padažas su raugintais agurkais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaušinių baltymus, svogūną ir agurkus labai smulkiai supjaustyti. Viską sumaišyti su grietine ir majonezu.
Česnakus išspausti, žalumynus supjaustyti smulkiai ir taip pat įmaišyti į padažą.
Tada įpilti vieną šaukštą raugintų agurkų sūdymo, pusę sutrinto grybų sultinio kubelio, pipirus. Gerai išmaišyti.
Šis padažas tinka prie žuvies, daržovių, koldūnų ir t. t.

Receptą atsiuntė Marija

Komentarai


Daugiau receptų