Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Palaidas faršas su morkomis
AUTORIUS:
Silvija
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų kiaulienos (malta)
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
1 skiltelė česnakų
200 mililitrų grietinėlės
šiek tiek krapų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūnai ir česnskas suspjaustomi smulkiai. Apkepami. Tada ant jų sudedamas faršas ir maišant apkepamas kelias minutes.
2.
Visa masė sudedama į troškintuvą.
3.
Įpilama pusę stiklinės vandens, o kai ims bubuliuoti supilama grietinėlė.
4.
Troškinti apie 15-20 min.
Morkos išverdamos su bulvėmis. Išvirtos morkos supjaustomos griežinėliais ir suberiamos ant besibaigiančio troškintis faršo.
Patiekti papuošus čiobrelio šakele.

Skanaus.

Palaidas faršas su morkomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Svogūnai ir česnskas suspjaustomi smulkiai. Apkepami. Tada ant jų sudedamas faršas ir maišant apkepamas kelias minutes.

  2. Visa masė sudedama į troškintuvą.

  3. Įpilama pusę stiklinės vandens, o kai ims bubuliuoti supilama grietinėlė.

  4. Troškinti apie 15-20 min.
    Morkos išverdamos su bulvėmis. Išvirtos morkos supjaustomos griežinėliais ir suberiamos ant besibaigiančio troškintis faršo.
    Patiekti papuošus čiobrelio šakele.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Silvija

Komentarai


Daugiau receptų