Prancūzišką duoną supjaustykite (tiek kiek suvalgysite) riekėmis. Pasipjaustykite labai plonai dešros, ar kumpio, bei su dantų krapštuku įsmeikite alyvuogę .
Skanaus!

"Pan Tomaca"
INGREDIENTAI:
šiek tiek | alyvuogių (žalios) |
1 vienetas | batono (prancūziška) |
šiek tiek | mesos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
"Pan Tomaca"
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Prancūzišką duoną supjaustykite (tiek kiek suvalgysite) riekėmis. Pasipjaustykite labai plonai dešros, ar kumpio, bei su dantų krapštuku įsmeikite alyvuogę .
Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (2)
Tai turetu buti pa tomaquet... isvertus is katalonu kalbos yra duona su pomidoru... deja, cia pomidoro nera. O gaminamas sis sumustinis taip : paskrudinama duona, itrinama truputi cesnaku, tada patrinama trintu pomidoru tyre, pabarstoma druskos, apslakstoma alyvuogiu aliejumi. Valgyti galima su vytintu kumpiu, ivairiomis vytintomis desromis ar suriais... Tikrai labai skanu. Tai pats tikriausias kataloniskas sumustinis. :super:
skaniai atrodo nedgi seiles varva :-o :pabuciuotas: 8-|