Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pangasija su obuoliais ir cinamonu
AUTORIUS:
Monika
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cinamono
1 vienetas obuolių
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
0.5 stiklinės grietinėlės
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas aliejaus
400 gramų žuvies (pangasijos filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolį supjaustyti žiedais, išimti sėklas.
Vieną pangasijos pusę pabarstyti miltais.
Į įkaitintą aliejų sudėti žuvį miltuota puse, kepti 4 min. ir apversti.
Tada ant žuvies viršaus sudėti obuolius, pabarstyti cinamonu ir druska, užpilti grietinėle, uždengti ir troškinti 25 min.
Retkarčiais palaistyti žuvį grietinėle.

Pangasija su obuoliais ir cinamonu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Obuolį supjaustyti žiedais, išimti sėklas.
Vieną pangasijos pusę pabarstyti miltais.
Į įkaitintą aliejų sudėti žuvį miltuota puse, kepti 4 min. ir apversti.
Tada ant žuvies viršaus sudėti obuolius, pabarstyti cinamonu ir druska, užpilti grietinėle, uždengti ir troškinti 25 min.
Retkarčiais palaistyti žuvį grietinėle.

Receptą atsiuntė Monika

Komentarai


Daugiau receptų