Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Paprastai įdarytas moliūgėlis
AUTORIUS:
Kristina
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas moliūgų (nedideli)
500 gramų kiaulės faršo
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek provanso žolelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Paimti mažą moliūgėlį. Atsargiai nupjauti viršūnę (kaip kepuraitę). Šaukštu išskobti minkštimą. Moliūgo vidų pasūdyti. Paruošti faršą: mėsą pasūdyti, pridėti pipirų, SANTA MARIA Provanso prieskoninių žolelių (galima pagal skonį dėti įvairių prieskonių). Mėsos faršu įdaryti moliūgelį. Uždengti "kepuraite". Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių. Kepti apie 40 min. Periodiškai apliekite moliūgą aliejumi. Skanaus.

Paprastai įdarytas moliūgėlis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Paimti mažą moliūgėlį. Atsargiai nupjauti viršūnę (kaip kepuraitę). Šaukštu išskobti minkštimą. Moliūgo vidų pasūdyti. Paruošti faršą: mėsą pasūdyti, pridėti pipirų, SANTA MARIA Provanso prieskoninių žolelių (galima pagal skonį dėti įvairių prieskonių). Mėsos faršu įdaryti moliūgelį. Uždengti "kepuraite". Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių. Kepti apie 40 min. Periodiškai apliekite moliūgą aliejumi. Skanaus.

Receptą atsiuntė Kristina
Gairės: Orkaitėje

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...