Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Paprastas pyragas
AUTORIUS:
Darija
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
4 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
200 gramų sviesto (arba margarinas)
1 sauja razinų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
0.5 arbatinio šaukštelio ciberžolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Minkštą sviestą išsukite su cukrumi.
Išspauskite iš citrinos sultis ir taip pat įmaišykite.
Išplakite kiaušinius ir įmaišykite į sviesto, cukraus ir sulčių plakinį.
Suberkite vanilinį cukrų, ciberžolę, kepimo milteliuus, miltus ir gerai išmaišykite.
Galiausiai įmaišykite razinas.
Tešlą sudėkite į kepimo formą ir kepkite apie 50 minučių 170° C laipsnių orkaitėje.
Papuoškite pyragą pagal savo fantaziją.

Paprastas pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Minkštą sviestą išsukite su cukrumi.
Išspauskite iš citrinos sultis ir taip pat įmaišykite.
Išplakite kiaušinius ir įmaišykite į sviesto, cukraus ir sulčių plakinį.
Suberkite vanilinį cukrų, ciberžolę, kepimo milteliuus, miltus ir gerai išmaišykite.
Galiausiai įmaišykite razinas.
Tešlą sudėkite į kepimo formą ir kepkite apie 50 minučių 170° C laipsnių orkaitėje.
Papuoškite pyragą pagal savo fantaziją.

Receptą atsiuntė Darija

Komentarai (5)


  • ☺as 2017-02-11 10:28

    Cukraus tai neparasyta kiek?


  • miglė 2016-04-29 22:13

    Gavosi š labai neskanus dariau pagal receota


  • Monika 12m. 2014-07-21 15:07

    Pvz.: Aš, cukraus dėjau savo nuožiūra, o dabar, laukiu kol iškeps. ;) Manau, cukraus galite dėti pagal skonį, kas mėgsta saldžiau, o kas mažiau saldžiai, dėkite cukraus mažiau.. :)


  • kepeja 2014-07-20 15:52

    kiek cukraus reikia deti i pyraga??


  • 2014-06-25 17:55

    o kiek cukraus?


Daugiau receptų