Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Paprastas rudens guliašas
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų kiaulienos
1 vienetas paprikų (raudona)
1 vienetas paprikų (geltona)
200 gramų grybų (miško)
1 valgomasis šaukštas miltai
2 valgomieji šaukštai grietinės
šiek tiek vandens
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaulieną supjaustyti kubeliais. Papriką irgi supjaustyti kubeliais. Grybus supjaustyti stambiai.
2.
Kiaulieną apkepti aliejuje apie 15 minučių. Pridėti papriką ir kepti dar 10 minučių, užsidarius dangtį. Grybus apkepinti su nedideliu kiekiu sviesto ir pridėti prie mėsos. Gardinti druska, pipirais. Pakepinti 5 minutės ir įpilti vandens, kad uždengtų visus ingridientus. Užvirinti. Atidėti apie 180 ml sultinio. Troškinti 20 minučių.
3.
Į atidėtą sultinį įmaišyti miltus. Pridėti grietines ir gerai išmaišyti. Įpilti padažą į mėsą, uždengti dangčiu ir troškinti 5 minutes.

Paprastas rudens guliašas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaulieną supjaustyti kubeliais. Papriką irgi supjaustyti kubeliais. Grybus supjaustyti stambiai.

  2. Kiaulieną apkepti aliejuje apie 15 minučių. Pridėti papriką ir kepti dar 10 minučių, užsidarius dangtį. Grybus apkepinti su nedideliu kiekiu sviesto ir pridėti prie mėsos. Gardinti druska, pipirais. Pakepinti 5 minutės ir įpilti vandens, kad uždengtų visus ingridientus. Užvirinti. Atidėti apie 180 ml sultinio. Troškinti 20 minučių.

  3. Į atidėtą sultinį įmaišyti miltus. Pridėti grietines ir gerai išmaišyti. Įpilti padažą į mėsą, uždengti dangčiu ir troškinti 5 minutes.

Receptą atsiuntė Kristina

Komentarai


Daugiau receptų