Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Paprasti sausainėliai
AUTORIUS:
Kristina
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cinamono
225 gramai cukraus
0.5 vieneto obuolių
2 vienetai kiaušinių
200 gramų kvietinių miltų
125 gramai aliejaus
0.5 stiklinės riešutų (graikiniai, kapoti)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
200 gramų avižinių dribsnių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1. Išplakite kiaušinius su baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
2. Įmaišykite aliejų, smulkiai sutarkuotą obuolį.
3. Sumaišykite dribsnius su miltais, cinamonu, kepimo milteliais ir kapotais riešutais. Įmaišykite į tešlą.
4. Su šaukštu dėkite tešlos į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
5. Kepkite 200° C laipsnių orkaitėje 20 minučių.
Skanaus!

Paprasti sausainėliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

1. Išplakite kiaušinius su baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
2. Įmaišykite aliejų, smulkiai sutarkuotą obuolį.
3. Sumaišykite dribsnius su miltais, cinamonu, kepimo milteliais ir kapotais riešutais. Įmaišykite į tešlą.
4. Su šaukštu dėkite tešlos į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
5. Kepkite 200° C laipsnių orkaitėje 20 minučių.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Kristina

Komentarai (1)


  • (anonimas) 2013-01-13 20:43

    baltasis tai jai ka paprastas cukrus vista tu


Daugiau receptų