Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Paprastieji, tačiau skaniausi šašlykai
AUTORIUS:
Aida
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
1.5 kilogramo kiaulės prandinės
šiek tiek druskos
1 žiupsnelis paprikų (raudona, malta)
šiek tiek prieskonių (žolelės, džiovintos)
Marinatui:
0.25 litro vynas (sausas)
0.3 litro mineralinio vandens
1 vienetas svogūnų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pirmiausiai numirkyti mėsą šaltame vandenyje.
2.
Supjaustyti mėsą norimo dydžio gabaliukais.
3.
Apibarstyti prieskoniais ir viską gerai išmaišyti.
4.
Marinatas: vyną ir mineralinį vandenį supilti į atskirą indą, išmaišyti ir dar kol nenusigazavo užpilti ant paruoštos mėsos. Nerekomenduoju maišyti, marinatas pasiskirstys pats.
5.
Ant viršaus užberti pjaustytų svogūnų. Palikti marinuotis.
6.
Iškepti ir skaniai suvalgyti.

Paprastieji, tačiau skaniausi šašlykai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 7
Ingredientai: Marinatui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Pirmiausiai numirkyti mėsą šaltame vandenyje.

  2. Supjaustyti mėsą norimo dydžio gabaliukais.

  3. Apibarstyti prieskoniais ir viską gerai išmaišyti.

  4. Marinatas: vyną ir mineralinį vandenį supilti į atskirą indą, išmaišyti ir dar kol nenusigazavo užpilti ant paruoštos mėsos. Nerekomenduoju maišyti, marinatas pasiskirstys pats.

  5. Ant viršaus užberti pjaustytų svogūnų. Palikti marinuotis.

  6. Iškepti ir skaniai suvalgyti.

Receptą atsiuntė Aida

Komentarai


Daugiau receptų