Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Paprika ir faršu įdaryti pievagrybiai
AUTORIUS:
Gintarė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas svogūnų
1 vienetas paprikų
šiek tiek druskos
1 vienetas citrinų
8 vienetai pievagrybių (dideli)
200 gramų mesos (faršas)
šiek tiek pipirai
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuplaukite ir nudžiovinkite pievagrybius. Grybų kotelius išpjaukite.
2.
Išspauskite pusės citrinos sultis. Apšlakstykite pievagrybių kepurėles citrinų sultimis.
3.
Nuvalykite ir smulkiai supjaustykite svogūnus ir papriką. Į mėsos farsą suberkite smulkintus svogūnus ir papriką. 6. Pasūdykite, įberkite juodųjų ir raudonųjų pipirų, prieskonių.
4.
Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temp.
5.
Pievagrybių kepurėles užpildykite įdaru. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Kepkite apie 30 min. Patiekite karštus.

Paprika ir faršu įdaryti pievagrybiai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Nuplaukite ir nudžiovinkite pievagrybius. Grybų kotelius išpjaukite.

  2. Išspauskite pusės citrinos sultis. Apšlakstykite pievagrybių kepurėles citrinų sultimis.

  3. Nuvalykite ir smulkiai supjaustykite svogūnus ir papriką. Į mėsos farsą suberkite smulkintus svogūnus ir papriką. 6. Pasūdykite, įberkite juodųjų ir raudonųjų pipirų, prieskonių.

  4. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temp.

  5. Pievagrybių kepurėles užpildykite įdaru. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Kepkite apie 30 min. Patiekite karštus.

Receptą atsiuntė Gintarė

Komentarai


Daugiau receptų