Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Paprikos užkandėlės „Širdelės“
AUTORIUS:
Laima
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
400 gramų sluoksniuotos tešlos
0.25 stiklinės sūris
0.5 stiklinės paprikų (raudonoji, smulkinta)
2 valgomieji šaukštai sviesto (ištirpintas)
2 arbatiniai šaukšteliai raudonėlių (džiovinti, smulkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sluoksniuotą tešlą galite užsiminkyti patys arba naudoti pirktinę.
Jei naudojate pirktinę tešlą, ją atšildykite ir įminkykite į ją smulkintus bei džiovintus raudonėlio lapelius.
Suminkytą tešlą dar kartą atšaldykite ir iškočiokite.
2.
Nedideliame dubenyje sumaišykite sutarkuotą sūrį bei smulkintą papriką.
Supjaustykite iškočiotą tešlą ilgais stačiakampiais, ant jų paskleiskite paprikos bei sūrio masę, suvyniokite širdelės formos ritinėlius ir palikite juos 10-15 min. pastovėti.
3.
Tuo tarpu įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
Aštriu peiliu supjaustykite ritinėlius ir sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Kepkite apie 7-10 min.
Iškeptas palikite 10 min. atvėsti ir patiekite.

Paprikos užkandėlės „Širdelės“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Sluoksniuotą tešlą galite užsiminkyti patys arba naudoti pirktinę.
    Jei naudojate pirktinę tešlą, ją atšildykite ir įminkykite į ją smulkintus bei džiovintus raudonėlio lapelius.
    Suminkytą tešlą dar kartą atšaldykite ir iškočiokite.

  2. Nedideliame dubenyje sumaišykite sutarkuotą sūrį bei smulkintą papriką.
    Supjaustykite iškočiotą tešlą ilgais stačiakampiais, ant jų paskleiskite paprikos bei sūrio masę, suvyniokite širdelės formos ritinėlius ir palikite juos 10-15 min. pastovėti.

  3. Tuo tarpu įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
    Aštriu peiliu supjaustykite ritinėlius ir sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
    Kepkite apie 7-10 min.
    Iškeptas palikite 10 min. atvėsti ir patiekite.

Receptą atsiuntė Laima

Komentarai (2)


  • Ayu 2021-03-25 00:26

    Nesigavo suvinioti širdelių, bet skanu :D


  • rima 2014-11-26 11:45

    nesupratau kokio surio reikia,fermentinio ar kokio?


Daugiau receptų