Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Paštetas iš veršienos kepenų
AUTORIUS:
:)
INGREDIENTAI:
1 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek kalendrų (malta)
šiek tiek muskato
2 vienetai svogūnų
500 gramų veršienos (kepenys)
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
100 mililitrų baltojo vyno
100 mililitrų grietinėlės
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai sviesto
1 valgomasis šaukštas žaliųjų pipirų
1 valgomasis šaukštas konjako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus supjaustyti žiedais, česnaką - gabaliukais ir apkepinti aliejuje su sviestu.
Kepenis supjaustyti stambiais kubeliais, sudėti į svogūnų-česnakų troškinuką ir trumpai pakepinti iš abiejų pusių. Kepenėlių vidus turi likti rožinės spalvos.
Pasūdyti, suberti pipirus ir prieskonius, supilti vyną, grietinėlę ir patroškinti 5 min. Supilti konjaką.
Tada visą masę sumalti mikseriu, suberti žalius pipirus, išmaišyti ir sudėti viską į formą.
Pašteto viršų užpilti lydytu sviestu.
Laikyti šaldytuve 10-12 val. O tada - skanaus!

Paštetas iš veršienos kepenų

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Svogūnus supjaustyti žiedais, česnaką - gabaliukais ir apkepinti aliejuje su sviestu.
Kepenis supjaustyti stambiais kubeliais, sudėti į svogūnų-česnakų troškinuką ir trumpai pakepinti iš abiejų pusių. Kepenėlių vidus turi likti rožinės spalvos.
Pasūdyti, suberti pipirus ir prieskonius, supilti vyną, grietinėlę ir patroškinti 5 min. Supilti konjaką.
Tada visą masę sumalti mikseriu, suberti žalius pipirus, išmaišyti ir sudėti viską į formą.
Pašteto viršų užpilti lydytu sviestu.
Laikyti šaldytuve 10-12 val. O tada - skanaus!

Receptą atsiuntė :)

Komentarai


Daugiau receptų