Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Paštetas "Vienas prie dešimt"
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
300 gramų bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas kiaušinių
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
šiek tiek druskos
15 gramų sviesto
250 mililitrų sultinio
30 gramų avienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš miltų, kiaušinio, sviesto ir žiupsnelio druskos suminkyti tešlą ir pusvalandžiui palikti.
Avieną susmulkinti, bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Bulves ir mėsą permaišyti, sudėti į pudingo formą ir užpilti sultiniu, kad būtų apsemta. Įberti druskos, maltų pipirų.
Iš tešlos iškočioti paplotėlį ir kaip dangteliu uždengti paštetą, prispaudžiant prie formos kraštelių.
Apie 1,5 valandos kepti vidutiniškai įkaitintoje orkaitėje.

Paštetas "Vienas prie dešimt"

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Iš miltų, kiaušinio, sviesto ir žiupsnelio druskos suminkyti tešlą ir pusvalandžiui palikti.
Avieną susmulkinti, bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Bulves ir mėsą permaišyti, sudėti į pudingo formą ir užpilti sultiniu, kad būtų apsemta. Įberti druskos, maltų pipirų.
Iš tešlos iškočioti paplotėlį ir kaip dangteliu uždengti paštetą, prispaudžiant prie formos kraštelių.
Apie 1,5 valandos kepti vidutiniškai įkaitintoje orkaitėje.

Komentarai


Daugiau receptų