Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Patiekalas "Žiemos saulė"
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Autorius apie receptą: Tinka valgyti ir kaip šaltą, ir kaip karštą patiekalą. Tinka valgyti ir kaip šaltą, ir kaip karštą patiekalą. Gražina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų vištos faršo
1 vienetas baklažanų
2 vienetai rausvųjų svogūnų
1 vienetas morkų
šiek tiek pipirai
šiek tiek druskos
šiek tiek bazilikų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Supjaustome baklažanus griežinėliais, sudedame į dubenį. Pabarstome druska, pipirais, baziliku bei išmaišome. Užpilame šaltu vandeniu ir palaikome apie 10 minučių.
2.
Kol baklažanai marinuojasi, pakepiname vištienos faršą su supjaustytais svogūnais ir tarkuotomis morkomis. Prieskoniai pagal skonį.
3.
Išklokite skardą kepimo popieriumi, dėkite baklažanus, ant viršaus sudėkite keptą masę ir pašaukite į orkaitę.
4.
Kepkite orkaitėje apie 15 minučių, 180 C laipsnių temperatūroje.

Patiekalas "Žiemos saulė"

Recepto autorius: Tinka valgyti ir kaip šaltą, ir kaip karštą patiekalą. Gražina
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Supjaustome baklažanus griežinėliais, sudedame į dubenį. Pabarstome druska, pipirais, baziliku bei išmaišome. Užpilame šaltu vandeniu ir palaikome apie 10 minučių.

  2. Kol baklažanai marinuojasi, pakepiname vištienos faršą su supjaustytais svogūnais ir tarkuotomis morkomis. Prieskoniai pagal skonį.

  3. Išklokite skardą kepimo popieriumi, dėkite baklažanus, ant viršaus sudėkite keptą masę ir pašaukite į orkaitę.

  4. Kepkite orkaitėje apie 15 minučių, 180 C laipsnių temperatūroje.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai


Daugiau receptų