Pagaminome 12 keksiukų.
Pirmiausia išlydome sviestą, o kol jis tirps, puode mikseriu išplakame vanilinį cukrų ir cukraus pudrą su kiaušiniais, kol gauname šviesiai gelsvos spalvos putotą masę. Tada pilame atvėsusį sviestą ir dar kartą paplakame. Galiausiai beriame miltus ir kuo trumpiau plakame, kol viskas susimaišo. Į keksiukų formeles pilame nedidelį kiekį tešlos, ant viršaus įspaudžiame po 3 avietes ir vėl pilame tešlos, kuri turi būti gana kietos konsistencijos. Keksiukus kepame 180° C orkaitėje apie 20 minučių. Skanaus ir gerų Šv. Velykų.

Pavasariu kvepiantys keksiukai su avietėmis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
100 gramų | aviečių |
150 gramų | cukraus pudros |
2 vienetai | kiaušinių |
250 gramų | kvietinių miltų |
100 gramų | sviesto |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinio cukraus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Pavasariu kvepiantys keksiukai su avietėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Avietės, 100 gramų
- Cukraus pudra, 150 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Pagaminome 12 keksiukų.
Pirmiausia išlydome sviestą, o kol jis tirps, puode mikseriu išplakame vanilinį cukrų ir cukraus pudrą su kiaušiniais, kol gauname šviesiai gelsvos spalvos putotą masę. Tada pilame atvėsusį sviestą ir dar kartą paplakame. Galiausiai beriame miltus ir kuo trumpiau plakame, kol viskas susimaišo. Į keksiukų formeles pilame nedidelį kiekį tešlos, ant viršaus įspaudžiame po 3 avietes ir vėl pilame tešlos, kuri turi būti gana kietos konsistencijos. Keksiukus kepame 180° C orkaitėje apie 20 minučių. Skanaus ir gerų Šv. Velykų.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai