Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pavlova su šviežiomis uogomis
AUTORIUS:
Martyna
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas bananų
6 vienetai kiaušinių (baltymai)
350 gramų cukraus
100 gramų aviečių
150 mililitrų grietinėlės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Išplakite baltymus su žiupsneliu druskos iki standžių putų, šaukštas po šaukšto suberkite cukrų, kol mase taps blizganti.
2.
Supilkite masę ant kepimo popieriaus ir kepkite 120 °C apie 90-120 minučių.
3.
Tuo tarpu išplakite grietinėlę su šlakeliu ctrinos sulčių ir cukrumi.
4.
Belieka surinkti desertą: morengą užpilkite grietinėle, papuoškite šviežiais vaisiais.

Pavlova su šviežiomis uogomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Išplakite baltymus su žiupsneliu druskos iki standžių putų, šaukštas po šaukšto suberkite cukrų, kol mase taps blizganti.

  2. Supilkite masę ant kepimo popieriaus ir kepkite 120 °C apie 90-120 minučių.

  3. Tuo tarpu išplakite grietinėlę su šlakeliu ctrinos sulčių ir cukrumi.

  4. Belieka surinkti desertą: morengą užpilkite grietinėle, papuoškite šviežiais vaisiais.

Receptą atsiuntė Martyna

Komentarai


Daugiau receptų