Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Persikais įdaryta triušiena
AUTORIUS:
Janina
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 valgomasis šaukštas sviesto
1 valgomasis šaukštas majonezo
šiek tiek druskos
100 gramų triušienos (filė)
7 vienetai persikų (konservuoti, puselės)
40 gramų lydyto sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Persikų puseles nusausinkite, triušieną supjaustykite smulkiais šiaudeliais, ją pakepinkite svieste, uždengę keptuvę dangčiu. Pagal skonį įberkite druskos. Mėsą atvėsinkite. Atskirame inde sumaišykite lydytą sūrį, majonezą, atšaldytus triušienos gabaliukus, paskaninkite malta paprika ir įdarą sudėkite į persikų puseles. Puoškite petražolėmis.

Persikais įdaryta triušiena

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Persikų puseles nusausinkite, triušieną supjaustykite smulkiais šiaudeliais, ją pakepinkite svieste, uždengę keptuvę dangčiu. Pagal skonį įberkite druskos. Mėsą atvėsinkite. Atskirame inde sumaišykite lydytą sūrį, majonezą, atšaldytus triušienos gabaliukus, paskaninkite malta paprika ir įdarą sudėkite į persikų puseles. Puoškite petražolėmis.

Receptą atsiuntė Janina

Komentarai


Daugiau receptų