Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Persikų ir grietinėlės tortas su karamele
AUTORIUS:
Greta
INGREDIENTAI:
1.5 valgomojo šaukšto cukraus
1 stiklinė persikų (konservuoti, supjaustyti)
0.75 arbatinio šaukštelio vanilės (ekstraktas)
1.75 stiklinės grietinėlės (plakta)
1 stiklinė karamelės (Dulce de Leche)
2 vienetai biskvitų (stori)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Papildomai dar reikės maždaug 15 morengų.
Į didelį dubenį sudėkite grietinėlę, cukrų bei vanilės ekstraktą ir išplakite iki standžių putų (tik neperplakite). Plaktą grietinėlę laikykite šaldytuve.
Paimkite vieną pagal Jūsų skonį paruoštą arba pirktinį biskvitą ir patepkite jį nuo konservuotų persikų likusiu sirupu.
Tuomet tepkite karamelę, sudėkite supjaustytus persikus, ant persikų paskleiskite pusę plaktos grietinėlės masės ir sudėkite pasmulkintus morengus.
Ant viršaus dėkite kitą biskvitą, patepkite jį nuo konservuotų persikų likusiu sirupu, paskleisti likusią grietinėlės masę ir papuoškite konservuotų persikų skiltelėmis.
Paruoštą tortą padėkite keletai valandų į šaldytuvą.
Patiekite šaltą.
Skanaus.

Persikų ir grietinėlės tortas su karamele

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Papildomai dar reikės maždaug 15 morengų.
Į didelį dubenį sudėkite grietinėlę, cukrų bei vanilės ekstraktą ir išplakite iki standžių putų (tik neperplakite). Plaktą grietinėlę laikykite šaldytuve.
Paimkite vieną pagal Jūsų skonį paruoštą arba pirktinį biskvitą ir patepkite jį nuo konservuotų persikų likusiu sirupu.
Tuomet tepkite karamelę, sudėkite supjaustytus persikus, ant persikų paskleiskite pusę plaktos grietinėlės masės ir sudėkite pasmulkintus morengus.
Ant viršaus dėkite kitą biskvitą, patepkite jį nuo konservuotų persikų likusiu sirupu, paskleisti likusią grietinėlės masę ir papuoškite konservuotų persikų skiltelėmis.
Paruoštą tortą padėkite keletai valandų į šaldytuvą.
Patiekite šaltą.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Greta

Komentarai


Daugiau receptų