Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Persikų ir grietinės kremo pyragas
AUTORIUS:
Elina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto
25 gramai kvietinių miltų
75 gramai cukraus
200 gramų grietinės
1 vienetas kiaušinių (trynys)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
1 stiklinė persikų (konservuoti, trinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Iš 150 g miltų, kepimo miltelių, 2 š. cukraus, sviesto, trynio ir druskos užminkome tešlą. Ją valandai padedame į šaldytuvą.Tada paskleidžiame ant riebalais sutepto kepimo indo, subadome ir kepame 200°C temp. 15min.
2.
Konservuotus persikus sutrinam smulkintuvu iki vientisos masės.
3.
Pasiruošiam kremą: suplakam grietinę, miltus, cukrų, 2 kiaušinius, citrinos sultis.
4.
Ant atvėsusio pado paskirstom persikų masę, atsargiai užpilam kremą ir dar kepam 200°C temp. 15 min.

Skanaus :)

Persikų ir grietinės kremo pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Iš 150 g miltų, kepimo miltelių, 2 š. cukraus, sviesto, trynio ir druskos užminkome tešlą. Ją valandai padedame į šaldytuvą.Tada paskleidžiame ant riebalais sutepto kepimo indo, subadome ir kepame 200°C temp. 15min.

  2. Konservuotus persikus sutrinam smulkintuvu iki vientisos masės.

  3. Pasiruošiam kremą: suplakam grietinę, miltus, cukrų, 2 kiaušinius, citrinos sultis.

  4. Ant atvėsusio pado paskirstom persikų masę, atsargiai užpilam kremą ir dar kepam 200°C temp. 15 min.

    Skanaus :)

Receptą atsiuntė Elina

Komentarai (2)


  • Miltai 2015-09-26 16:24

    O kiek miltu i krema reikia berti?jei kaip parasyta 25g,tai labai skystas gaunasi.


  • Gabė 2015-06-14 21:12

    Labai skanus pyragas! Tik visko dedu dvigubai :)


Daugiau receptų