Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Persikų uogienė
AUTORIUS:
Marija
INGREDIENTAI:
3 vienetai anyžių
1.5 kilogramo cukraus
1 kilogramas persikų
500 mililitrų vandens
5 vienetai rožinių pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į puodą sudėti cukrų, supilti vandenį ir pastatyti ant ugnies.
Užvirinti, pastoviai maišant.
Persikus supjaustyti skiltelėmis.
Cukraus sirupą nuimti nuo ugnies, į jį sudėti persikus, išmaišyti ir palikti nusistovėti 24-30 val.
Tada nupilti sirupą, jį užvirinti ir vėl juo užpilti persikus.
Sudėti rožinius pipirus, anyžių ir užvirinti sirupą su persikais. Virti uogienę 5 min.
Stiklainius sterilizuoti, supilti į juos uogienę ir uždengti. Stiklainius apversti ir palaikyti ant dangtelių 3-4 val. Uogienę laikyti tamsioje, vėsioje patalpoje.

Persikų uogienė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į puodą sudėti cukrų, supilti vandenį ir pastatyti ant ugnies.
Užvirinti, pastoviai maišant.
Persikus supjaustyti skiltelėmis.
Cukraus sirupą nuimti nuo ugnies, į jį sudėti persikus, išmaišyti ir palikti nusistovėti 24-30 val.
Tada nupilti sirupą, jį užvirinti ir vėl juo užpilti persikus.
Sudėti rožinius pipirus, anyžių ir užvirinti sirupą su persikais. Virti uogienę 5 min.
Stiklainius sterilizuoti, supilti į juos uogienę ir uždengti. Stiklainius apversti ir palaikyti ant dangtelių 3-4 val. Uogienę laikyti tamsioje, vėsioje patalpoje.

Receptą atsiuntė Marija

Komentarai


Daugiau receptų