Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pesto su moliūgų sėklomis
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto citrinų
3 česnakų
1 stiklinė moliūgų (sėklos, pakepintos)
1 vienetas batono (prancūziškas)
170 gramų parmezano sūrio (tarkuotas)
1.5 valgomojo šaukšto aliejaus (moliūgų sėklų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Prancūzišką batoną supjaustyti riekutėmis, patepti trupučiu moliūgų sėklų aliejaus ir užtepti trintu česnaku. Sudėti į kepimo skardą, trumpam įkišti į karštą orkaitę, gražiai parusvinti.
Plaktuvu moliūgų sėklas, tarkuotą parmezano sūrį, nutarkuotą citrinos žievelę, išspaustas citrinos sultis ir aliejų suplakti iki vientisos masės.
Ištraukti batono riekutes ir dar karštas aptepti paruošta mase.

Pesto su moliūgų sėklomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Prancūzišką batoną supjaustyti riekutėmis, patepti trupučiu moliūgų sėklų aliejaus ir užtepti trintu česnaku. Sudėti į kepimo skardą, trumpam įkišti į karštą orkaitę, gražiai parusvinti.
Plaktuvu moliūgų sėklas, tarkuotą parmezano sūrį, nutarkuotą citrinos žievelę, išspaustas citrinos sultis ir aliejų suplakti iki vientisos masės.
Ištraukti batono riekutes ir dar karštas aptepti paruošta mase.

Komentarai (1)


  • ..... 2010-08-08 18:04

    :valgau: skanu


Daugiau receptų