Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pica
AUTORIUS:
Vilma
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
3 arbatiniai šaukšteliai cukraus (tešlai)
2 vienetai kiaušinių (tešlai)
550 gramų kvietinių miltų (tešlai)
250 mililitrų pieno (tešlai)
4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo (įdarui)
100 gramų pievagrybių (įdarui)
200 gramų dešros (Biovela, įdarui)
250 gramų pieno (įdarui)
šiek tiek druskos (tešlai)
5 valgomieji šaukštai aliejaus (tešlai)
10 gramų mielių (sausos, tešlai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Į šiltą pieną suberkite mieles, cukrų. Išmaišykite ir laikykite šiltoje vietoje 10 min. Po to išplakite kiaušinius su druska, įmaišykite aliejų. Šią skystą masę sumaišykite su pieno ir mielių mišiniu. Suberkite miltus ir išminkykite tešlą. Tešla neturi būti labai kieta. Tešlą su indu dedame į kitą didesnį dubenį, pripildytą šilto vandens. Laikome apie 30 min.
Tešlą iškočiojame iki 3-4 mm storio apvalaus blyno. Patepame picos padą pomidorų pasta, sudedame dešrą, pievagrybius, užbarstome sutarkuotu sūriu ir kepame 180 laipsnių orkaitėje 20-25 minutes.

Pica

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į šiltą pieną suberkite mieles, cukrų. Išmaišykite ir laikykite šiltoje vietoje 10 min. Po to išplakite kiaušinius su druska, įmaišykite aliejų. Šią skystą masę sumaišykite su pieno ir mielių mišiniu. Suberkite miltus ir išminkykite tešlą. Tešla neturi būti labai kieta. Tešlą su indu dedame į kitą didesnį dubenį, pripildytą šilto vandens. Laikome apie 30 min.
Tešlą iškočiojame iki 3-4 mm storio apvalaus blyno. Patepame picos padą pomidorų pasta, sudedame dešrą, pievagrybius, užbarstome sutarkuotu sūriu ir kepame 180 laipsnių orkaitėje 20-25 minutes.

Receptą atsiuntė Vilma

Komentarai


Daugiau receptų