Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pica su česnakiniu saliamiu
AUTORIUS:
Inesa
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų
šiek tiek paprikų
250 gramų pomidorų pastos
šiek tiek taukų (riebalų) (kepimo formai patepti, pagrindui)
500 gramų kvietinių miltų (pagrindui)
100 gramų pievagrybių
1 stiklinė vandens (pagrindui)
šiek tiek dešros (Biovela)
150 gramų pieno
šiek tiek druskos (pagrindui)
2 valgomieji šaukštai aliejaus
1 valgomasis šaukštas aliejaus (pagrindui)
30 gramų mielių (pagrindui)
šiek tiek raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Miltus ir mieles išmaišyti su apyšilčiu vandeniu, įpilti šaukštą aliejaus, užminkyti tešlą ir palikti, kad pakiltų. Formą ištepti taukais, po to sudėti suformuotą tešlą, aptepti aliejumi ir keliose vietose subadyti šakute. Sudėti saliami, supjaustytus pievagrybius, smulkintą papriką, pabarstyti viską prieskoniais. Iš viršaus gausiai pabarstyti fermentiniu sūriu. Patiekti tuoj pat, karštą, papuošti pomidorais ir baziliku.

Pica su česnakiniu saliamiu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Miltus ir mieles išmaišyti su apyšilčiu vandeniu, įpilti šaukštą aliejaus, užminkyti tešlą ir palikti, kad pakiltų. Formą ištepti taukais, po to sudėti suformuotą tešlą, aptepti aliejumi ir keliose vietose subadyti šakute. Sudėti saliami, supjaustytus pievagrybius, smulkintą papriką, pabarstyti viską prieskoniais. Iš viršaus gausiai pabarstyti fermentiniu sūriu. Patiekti tuoj pat, karštą, papuošti pomidorais ir baziliku.

Receptą atsiuntė Inesa

Komentarai (1)


  • Joliete 2013-04-16 08:36

    Atrodo laaaabai skaniai :)


Daugiau receptų