Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pica su rūkyta jautienos nugarine
AUTORIUS:
Inesa
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų
2 česnakų
250 gramų pomidorų pastos (įdarui)
šiek tiek taukų (riebalų) (skardai patepti)
šiek tiek jautienos (rūkyta nugarinė, Biovela, įdarui)
500 gramų kvietinių miltų
200 gramų pievagrybių (įdarui)
1 stiklinė vandens
150 gramų pieno
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas aliejaus
2 valgomieji šaukštai aliejaus (įdarui)
30 gramų mielių
šiek tiek raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Miltus ir mieles išmaišyti su apyšilčiu vandeniu, įpilti šaukštą aliejaus, užminkyti tešlą ir palikti, kad pakiltų. Formą ištepti taukais, po to sudėti suformuotą tešlą, aptepti aliejumi ir keliose vietose subadyti šakute. Sudėti nugarinę, supjaustytus pievagrybius, pabarstyti viską prieskoniais. Iš viršaus gausiai pabarstyti fermentiniu sūriu. Patiekti tuoj pat, karštą. Papuošti pomidorais ir baziliku.

Pica su rūkyta jautienos nugarine

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Miltus ir mieles išmaišyti su apyšilčiu vandeniu, įpilti šaukštą aliejaus, užminkyti tešlą ir palikti, kad pakiltų. Formą ištepti taukais, po to sudėti suformuotą tešlą, aptepti aliejumi ir keliose vietose subadyti šakute. Sudėti nugarinę, supjaustytus pievagrybius, pabarstyti viską prieskoniais. Iš viršaus gausiai pabarstyti fermentiniu sūriu. Patiekti tuoj pat, karštą. Papuošti pomidorais ir baziliku.

Receptą atsiuntė Inesa

Komentarai


Daugiau receptų