Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Piemenų pyragas
AUTORIUS:
Martyna
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai bulvių
2 vienetai svogūnų
1 vienetas paprikų
1 vienetas morkų
250 gramų jautienos (malta)
150 mililitrų grietinėlės
1 skardinė pomidorų pastos
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bulves išvirti druskingame vandenyje. Svogūnus, papriką ir tarkuotas morkas pakepinti aliejuje, sudėti faršą ir patroškinti su pomidorų pasta.
2.
Išvirusias bulves sutrinti su grietinėle iki vientisos masės.
3.
Į kepimo indą sudėti mėsos masę, ant viršaus sudėti bulvių košę. Kepti orkaitėje 180 C temperatūroje apie 15 min.

Piemenų pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Bulves išvirti druskingame vandenyje. Svogūnus, papriką ir tarkuotas morkas pakepinti aliejuje, sudėti faršą ir patroškinti su pomidorų pasta.

  2. Išvirusias bulves sutrinti su grietinėle iki vientisos masės.

  3. Į kepimo indą sudėti mėsos masę, ant viršaus sudėti bulvių košę. Kepti orkaitėje 180 C temperatūroje apie 15 min.

Receptą atsiuntė Martyna

Komentarai (1)


  • Ieva 2017-10-15 00:53

    Piemenu pyragas yra gaminamas su aviena todėl ir vadinasi “PIEMENU”


Daugiau receptų