Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Piene troškintas triušis
AUTORIUS:
Jurgita
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krapų
šiek tiek laurų lapų (lapai)
šiek tiek mairūnų
1 valgomasis šaukštas margarino
2 vienetai morkų
šiek tiek rozmarino
150 gramų kiaulės lašinių
600 gramų triušienos
150 gramų pieno
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustyti triušieną gabalais, pasūdyti ir apkepinti riebaluose. Į indo dugną sudėti lašinių gabaliukus, ant jų triušieną, smulkintas morkas, įmesti kelis juodųjų pipirų žirnelius, lauro lapą, smulkintas prieskonines žoleles (ar džiovintas) užpilti pienu, uždengti ir troškinti ant silpnos ugnies, kol suminkštės mėsa. Skanaus!

Piene troškintas triušis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Supjaustyti triušieną gabalais, pasūdyti ir apkepinti riebaluose. Į indo dugną sudėti lašinių gabaliukus, ant jų triušieną, smulkintas morkas, įmesti kelis juodųjų pipirų žirnelius, lauro lapą, smulkintas prieskonines žoleles (ar džiovintas) užpilti pienu, uždengti ir troškinti ant silpnos ugnies, kol suminkštės mėsa. Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita

Komentarai (3)


  • diagnoze mesaedziui 2017-07-31 20:32

    Vegetaras yra diagnoze


  • mesiaedziai 2014-12-17 21:34

    visai neskanu pamatyciau kaip jus valgot zmones ir sakytumet ilgaplaukiai skaniausi
    kanibalai kazkokie!!!!!!!!!!!!!!!!!


  • (anonimas) 2014-01-05 17:36

    :super: liuks pavyko labai skanu . Ilgaausiai savo auginti , ekologiski :)


Daugiau receptų