Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Piene troškintas triušis
AUTORIUS:
Laura
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų triušienos
150 gramų kiaulės lašinių
150 gramų pieno
1 vienetas svogūnų
1 valgomasis šaukštas margarino
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Supjaustyti triušieną gabalais, pasūdyti ir apkepinti riebaluose.
2.
Į indo dugną sudėti lašinių gabaliukus, ant jų pjaustytus svogūnus, triušieną, įmesti kelis juodųjų pipirų žirnelius, užpilti pienu, uždengti ir troškinti ant silpnos ugnies apie 40 min., kol suminkštės mėsa.
3.
Troškintą triušieną paskaninti kapotais žalumynais.
Patiekti su mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Piene troškintas triušis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Supjaustyti triušieną gabalais, pasūdyti ir apkepinti riebaluose.

  2. Į indo dugną sudėti lašinių gabaliukus, ant jų pjaustytus svogūnus, triušieną, įmesti kelis juodųjų pipirų žirnelius, užpilti pienu, uždengti ir troškinti ant silpnos ugnies apie 40 min., kol suminkštės mėsa.

  3. Troškintą triušieną paskaninti kapotais žalumynais.
    Patiekti su mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Receptą atsiuntė Laura

Komentarai (2)


  • Vaida 2012-03-14 13:37

    aš dar siūlyčiau, prieš kepant apvolioti miltuose, labai skanu :-)


  • sandra 2011-11-04 19:15

    labai skanei atrodo bandysiu. :super: :super: :super:


Daugiau receptų